"Vandaag gezien worden is direct succes"

Wie ben ik

Scheppen en bouwen

Al vanaf dat ik klein was, hield ik van scheppen en zelf dingen creëren die nog niet bestonden. Dat loopt ook als een rode draad door mijn carrière. Ik volgde de Grafische School waar ik het vak in de meest brede zin van het woord leerde. Daarna ontwikkelde ik mij bij diverse drukkerijen in het westen en oosten van het land van grafisch vakman en grafisch technicus tot communicatie- en drukwerkadviseur. Ook de verkoop en het ondernemerschap boeiden mij.  Ik werkte als vertegenwoordiger en verkoopleider en heb samen met een compagnon een reprografisch bedrijf gehad dat we ontwikkeld hebben tot een ontwerp- en designbureau.

Ultieme klanttevredenheid

Het combineren van verkoop en advies bleek soms een lastige in loondienst en ik besloot in … mijn eigen weg te gaan. Het zelfstandig ondernemerschap geeft mij de vrijheid in het effectief inzetten van diensten en producten en de samenwerking met partners. Hierdoor kan ik de juiste keuze op het hoogste kennisniveau maken in het belang van de klant. Dat geeft mij een goed gevoel en sterkt mij in de ultieme wens om dienstbaar te zijn voor mijn klanten en relaties.

Amerikaans

Ik ben een Amerikaans ingesteld type. Ik houd van extroverte ontwerpen die de mensen direct “pakken”. Opvallend, gedurfd, snel en duidelijk. Dat wil ik zelf ook graag uitstralen. Vandaar mijn eigen huisstijl, die dat goed weerspiegelt. Natuurlijk dienen een ontwerp en de aanpak volledig te passen bij de identiteit van de opdrachtgever.

Wilt u weten wat mij bezig houdt:  Facebook-icon

slide-03

“Altijd 1 goed idee!

slide-02

“Kiezen voor snelle en doeltreffende communicatie

SocialMedia

Volgt u ons al op socialmedia?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & ontwikkelingen!

Contact & Adres

  • Vinkhof 1
  • 7038 GC Zeddam
  • T. 06 – 2000 37 85
  • info@dietermancommunicatieadvies.nl