"Vandaag gezien worden is direct succes"

Marketing & Communicatie

Een professionele uitstraling en een grote betrokkenheid binnen het bedrijf dragen bij aan een duidelijke indruk die u bij uw klant achterlaat, zowel face-to-face als online. Een duidelijke aanpak leidt tot gerichte en directe successen. Onbevangen kunt u streven naar de nummer één plaats onder collega’s. Wie wil dat nu niet?

Succesvol

Dieterman Communicatie Advies helpt u bij het bereiken van succes. Waar u goed in bent, moet u uitstralen. Dat betekent niet dat alleen uw product of dienst goed moet zijn, maar ook de mensen die erachter staan én degenen die het aan de doelgroep presenteren. Iedereen moet het doel begrijpen, pas dan kunt u succesvol zijn. Dat vraagt om het doortrekken van uw visie, kwaliteit en huisstijl in uw bedrijf. Wat u buiten laat zien, moet u ook binnen laten zien. Als u kwaliteit uitstraalt, moet u ook kwaliteit in huis hebben. Letterlijk!

Onderscheidende aanpak

Dieterman Communicatie Advies laat u op een heldere manier zien hoe u succesvol kunt zijn en neemt u mee in dit proces. Ik geef concreet en direct advies vanuit de praktijk. De afgelopen twaalf jaar heb ik een groot aantal bedrijven geadviseerd over de wijze van communiceren met hun doelgroep. Altijd vanuit beleving en passie voor het product en/of dienst.

Aanpak van interne en externe communicatie

Samen ontwikkelen we een eenduidige aanpak die we zichtbaar maken. Ik help u bij het implementeren van alles wat daarbij komt kijken in uw bedrijf. Bij uw mensen, richting uw doelgroep en desgewenst ook direct gericht op het product of de dienst. Een aanpak die onderscheidend is. Wilt u deze aanpak ook ervaren? Maak dan snel een afspraak.

Meer weten?……gewoon even mailen of bellen. Een gesprek kost u niets.

slide-03

“Altijd 1 goed idee!

slide-02

“Kiezen voor snelle en doeltreffende communicatie

SocialMedia

Volgt u ons al op socialmedia?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & ontwikkelingen!

Contact & Adres

  • Vinkhof 1
  • 7038 GC Zeddam
  • T. 06 – 2000 37 85
  • info@dietermancommunicatieadvies.nl