"Vandaag gezien worden is direct succes"

Huisstijl Advies & Integratie

Een huisstijl is voor bedrijven erg belangrijk. Het is de eerste indruk die u achterlaat. Een goede huisstijl past bij wie u bent en wat u doet. Een huisstijl zorgt voor binding en herkenning. Een goede huisstijl wordt streng bewaakt en goed doorgevoerd in het gehele bedrijf. Het is ook dé manier om met beeld te communiceren. Herkenning zorgt voor (herhalings)aankopen en schept vertrouwen.

Huisstijl integreren

Dieterman Communicatie Advies is sterk in het bedenken, begeleiden en zichtbaar maken van uw huisstijl. Ook de integratie ervan binnen uw bedrijf speelt daarbij een belangrijke rol. Van interieur tot de koffie die u schenkt. En weten uw medewerkers wat de huisstijl inhoudt, wat dit voor het bedrijf doet en dragen zij het uit? Dit zijn belangrijke criteria waarin ik u begeleid.

Samenwerking

Een huisstijl ontwikkelen is een gezamenlijk proces. Samen gaan wij het traject in waarbij na diverse gesprekken (brainstormsessies) duidelijk wordt wie u bent en waarvoor u staat. Het ontwerp weerspiegelt dit. Uw kennis draagt bij om tot het juiste ontwerp te komen. Het zichtbaar maken van wat u voelt en wilt is het resultaat van goed communiceren.

Huisstijl bewaken

Dieterman Communicatie Advies kan uw communicatie- en marketinguitingen begeleiden en onderhouden. Het bewaken van een huisstijl dient met aandacht en zorg te gebeuren. Ik heb ruim 30 jaar ervaring en kennis van het grafische vak. Daar profiteert u van! Meer weten over het ontwikkelen van een huisstijl? Neem dan contact op.

slide-03

“Altijd 1 goed idee!

slide-02

“Kiezen voor snelle en doeltreffende communicatie

SocialMedia

Volgt u ons al op socialmedia?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & ontwikkelingen!

Contact & Adres

  • Vinkhof 1
  • 7038 GC Zeddam
  • T. 06 – 2000 37 85
  • info@dietermancommunicatieadvies.nl